fbpx

Samsung Galaxy Note 10 Plus

Za razliku od prijašnjih, Samsung je ove godine lansirao dva modela: Note 10 i Note 10+. Samsung Galaxy Note 10+ je jedan od najbolje dizajniranih smartfona na tržištu. Tome, naravno, najviše pridonosi izvrstan zaslon od ruba do ruba, s minimalnim rubom na dnu i s praktički nepostojećim rubovima sa strane, budući je na tom dijelu zaslon zakrivljen.

Ljubitelji Note serije znaju da s njim dobivaju ultimativni i beskompromisni hardver, kao i S Pen olovku, realno jedinstvenu na tržištu. Ova olovčica je dobila neke nove funkcije koje ćete vjerojatno isprobati i na njih kasnije zaboraviti, ali je dobro da su tu, jer višak izbora načina upravljanja nikad nije na odmet.

Tu je i najnovija generacija Dynamic AMOLED zaslona kojeg možemo okarakterizirati kao najboljim dijelom uređaja, budući da je Samsung već godinama nenadmašiv po tom pitanju, a vidjeli smo da njegove zaslone u svoje uređaje ugrađuju i drugi proizvođači.

Ništa manje nećete biti zadovoljni izdašnom baterijom i napokon pravim brzim punjenjem, kao i izvrsnom kamerom, koja je, istini za volju, mogla koristiti i neke novije tehnologije. Naravno, bit će nezadovoljnika koji će grintati zbog izbacivanja 3,5 mm audio utora, ali smatram da sada konačno možemo reći da ga je vrijeme pregazilo.