fbpx
PONEDJELJAK - PETAK 09:00 - 17:00

Black Friday Popusti

Black Friday popust

Black Friday posebni popusti su trenutno dostupni na fonTELe.ba. Ove godine, sniženje uključuje pametne satove, slušalice, kao i zaštitu i dodatke za mobilne uređaje. Popust ističe za samo nekoliko dana, a možete ga ostvariti preko našeg web shopa ili posjetom jedne od naših poslovnica.

PanzerGlass (popust od 30%)

PanzerGlass proizvodi su sniženi za 30% tokom naše Black Friday posebne promocije. Ukoliko Vam je potrebno zaštitno staklo za mobilni uređaj ili za pametni sat, pogledajte našu ponudu na web shopu. U ponudi također imamo i PanzerGlass maskice za mobitele kao i antibakterijski sprej za čišćenje displeja.

Philips slušalice (popust od 50%)

Philips slušalice su na popustu od čak 50% tokom naše Black Friday promocije. Ukoliko uživate u slušanju audio sadržaja ili volite vršiti pozive preko slušalica, ovu ponudu ne smijete propustiti! Sve slušalice iz ponude su kompatibilne sa većinom drugih uređaja, tako da ih možete koristiti i bez mobitela.

Black Friday Xo dodaci za mobitel (popust od 30%)

Ako ste u potrazi za novim punjačem ili Vam je potreban kabal za mobilni uređaj, Xo ima odličnu ponudu za Vas! Proizvodi ovog brenda su sniženi za 30% tokom Black Friday popusta, zato pregledajte šta imamo u ponudi prije isteka akcije!

Ticwatch pametni satovi (30% popust)

Pametni satovi su savršen spoj mode i tehnologije. Ovog mjeseca, Ticwatch satovi su sniženi za 30% tokom trajanja Black Friday akcije.

Gorenje

Kako ostvariti Black Friday popust

Black Friday akcija traje do isteka zaliha ili do kraja mjeseca. Sve proizvode možete naručiti preko našeg web shopa iz udobnosti svog dome. Ukoliko ipak želite, možete doći u našu poslovnicu na adresama ispod. Posjetite najbližu fonTELe poslovnicu i iskoristite popust dok traje!

Shopping cart
Vaša korpa je trenutno prazna.
Continue shopping