fontele.ba servis mobitelafontele.ba servis mobitela

Servis mobitela, laptopa, tableta, električnih skutera 

Imate li problem sa svojim mobitelom, laptopom ili drugim uređajem? fonTELe.ba servis je tu za Vas! Nalazimo se u ulici Kolodvorska 12, a Vaše uređaje također možemo primiti preko kurira brze pošte. Dijagnostika kvara je besplatna!


servis mobitelaservis mobitela
cijena servisa za mobitelcijena servisa za mobitel

Servis mobitela

Radimo servis svih mobitela, uključujući vodeće svjetske brendove poput Apple, Samsung, Xiaomi, Huawei i drugih.


Zamjena displeja

Novi displej za Vaš mobitel

Ukoliko je displej Vašeg mobitela razbijen ili oštećen, možete ga zamijeniti u fonTELe.ba servisu. Zamjenu vršimo za sve tipove displeja i garantujemo da će novi displej raditi savršeno.


Dekodiranje mobitela

Otključavanje mobitela za sve mreže

Dekodiranje mobitela i otključavanje na sve mreže. Ovaj proces se vrši bez gubljenja podataka ili garancije. Dekodiranje vršimo za sve vrste mobilnih telefona, uključujući Apple, Samsung, Xiaomi itd.


Zamjena baterije

Dugotrajno rješenje za bateriju

Baterija Vašeg uređaja se brzo prazni? Vjerovatno je vrijeme da je zamijenite. Nova baterija će Vašem mobitelu produžiti vijek trajanja, i više nećete morati da brinete o njenom trajanju.


Reparacija Samsung displeja

Reparacija displeja za Samsung mobitele

Naš profesionalni servis za mobitel Vam nudi i reparaciju displeja na Samsung mobilnim uređajima. Ukoliko imate problem sa Samsung displejom, tu smo da Vam pomognemo.

popravak konektora mobitelpopravak konektora mobitel

Popravka konektora

Servis svih konektora na mobitelu

Ukoliko Vam je oštećen konektor na mobitelu, taj problem možemo riješiti bez problema. Od konektora za punjenje do konektora slušalica.

popravak zvučnikapopravak zvučnika

Servis zvučnika

Popravak zvučnika

Da li zvučnik na Vašem mobitelu ne radi ili proizvodi čudne zvukove? fonTELe.ba servis Vam nudi kompletnu popravku ili zamjenu zvučnika na svim vrstama mobilnih uređaja.


Servis laptopa

Ukoliko Vaš laptop ne radi kako treba i potreban mu je servis, naš tim je tu da Vam pomogne. Ako Vam treba ugradnja hard diska, popravak displeja, održavanje sistema ili nešto drugo, kontaktirajte naš servis za pomoć.


Servis električnih skutera

fonTELe.ba servis Vam nudi popravku električnih skutera / romobila po povoljnoj cijeni. Vršimo popravku i zamjenu svih dijelova, uključujući gume, baterije, kočnice i sve druge mehanizme. Ovo su neki od servisa koje nudimo:

  • Zamjena gume na električnom romobilu i ostalim vozilima
  • Servis i zamjena matične ploče
  • Servis i zamjena baterija
  • Servis, podešavanje i zamjena kočnica
  • Servis i promjena preklopnog mehanizma
  • Aktiviranje Xiaomi skutera

Servis tableta

Naši serviseri Vam nude usluge popravke tableta. Od popravke ekrana do zamjene baterije, naš tim je tu da ukloni svaki problem na Vašem uređaju. Bilo da imate iPad ili tablet drugog brenda, kao što je Samsung, Lenovo ili Prestigio, naš servis Vam može pomoći.


Lokacija našeg servisa

Posjetite naš servis 

ServisServis
Servis SarajevoServis Sarajevo
Servis mobitelaServis mobitela
Servis laptopaServis laptopa
Servis skuteraServis skutera
Servis tabletaServis tableta