fbpx
PONEDJELJAK - PETAK 09:00 - 17:00

Reklamacija

Ukoliko ste nezadovoljni s kupljenim proizvodom, kontaktirajte nas, i mi ćemo se potruditi da vašu žalbu riješimo u najkraćem mogućem roku. Ako ustanovite, prilikom prve upotrebe (unutar 8 dana od prijema), da je proizvod kojeg ste dobili neispravan, ili ne odgovara navedenim tehničkim specifikacijama koje su istaknute na samom uređaju, ambalaži ili u pratećoj dokumentaciji koja je priložena uz uređaj, molimo vas da nas kontaktirate i obezbijedite nam sljedeće informacije:

1. Ime i prezime,
2. Naziv uređaja i serijski broj uređaja,
3. Opis reklamacije.


Podatke možete dostaviti lićno u naše poslovnice  ili putem email [email protected].

Nakon što zaprimimo informaciju o reklamaciji, te shodno vašem opisu reklamacije, informirat ćemo vas o tome:

• da li se proizvod može zamijeniti za novi,

• da li se može izvršiti povrat novca,

• ili se proizvod mora poslati u ovlašteni servis.

Dodatne informacije:

Da biste ostvarili pravo na reklamaciju, potrebno je da sačuvate originalnu ambalažu sa svom pratećom opremom i dokumentacijom, s kojom je proizvod bio originalno isporučen, te da obezbijedite račun i garanciju, koju vam naši uposlenici mogu tražiti prilikom reklamacijskog procesa. Uređaj mora biti bez fizičkih oštećenja te bez vidljivih tragova, korištenja i habanja.

U slučajevima kad se proizvod može zamijeniti za novi, i kad se za proizvod može vratiti novac, na vašu adresu ćemo poslati dostavnu službu, koja će preuzeti reklamirani proizvod i vratiti na naše skladište. Kad proizvod stigne na skladište, informisati ćemo vas o povratu novaca/slanju zamjenskog proizvoda. Obavještenje o povratu novca/zamjena za novi proizvod ili odbijanju zahtjeva za reklamaciju zaprimiti ćete unutar 8 dana (od dana zaprimanja uređaja sa zahtjevom za reklamaciju) telefonskim putem ili pismeno, a realizaciju vašeg zahtjeva (povrat novca/zamjena za novi proizvod) ili povrat uređaja kojem je odbijen zahtjev za reklamaciju najkasnije nakon 15 dana (od dana zaprimanja uređaja, sa zahtjevom za reklamaciju).

U suprotnom nas kontaktirajte telefonski na broj 033/525-605 ili e-mailom na [email protected]. Ukoliko je potrebno, proizvod poslati u ovlašteni servis, obezbijedit ćemo vam sve podatke o ovlaštenom servisu ili za vas organizovati preuzimanje uređaja na vašoj adresi. Ako je pošiljka oštećena u transportu, takva su oštećenja vidljiva pri preuzimanju pošiljke, te vas u tom slučaju molimo da pošiljku ne preuzimate. Molimo vas da nas kontaktirate kako bismo u što kraćem roku provjerili stanje pošiljke i poslali novu.

Nastojat ćemo da, na obostrano zadovoljstvo, riješimo Vašu reklamaciju.

100% Sigurna Kupovina

100% Sigurna Kupovina

Sigurna i brza online kupovina

100% Sigurna Kupovina

Isporuka odmah

24 - 48 satna isporuka proizvoda

100% Sigurna Kupovina

Kupovina na rate

Mogućnost placanja na 24 rate

100% Sigurna Kupovina

Pouzdan Servis

Popravak i reparacija vaših uređaja

Shopping cart
Vaša korpa je trenutno prazna.
Continue shopping