Upotpuni svoj dom Xiaomi pametnim proizvodima

Posljednjih nekoliko godina ideja „pametnog doma“ privukla je brojne ljubitelje tehnologije, ali i brojne druge potrošače da u svoj dom instaliraju uređaje koji će njihove domove i iskustvo življenja i boravka doma učiniti lakšim, zabavnijim i na kraju krajeva – boljim.

 Jedan od cjenovno, a i kvalitativno najistaknutijih proizvođača na tržištu smart home uređaja je Xiaomi s cijelim nizom uređaja koji omogućuju nikad lakše upravljanje, a podižu kvalitetu tvog života.


Xiaomi Mi 360 2K Pro nadzorna kamera

Xiaomi Mi 360 2K Pro nadzorna kamera osigurat će ti najkvalitetnije videosnimke neovisno o vanjskim uvjetima. Zahvaljujući rezoluciji od 2304 x 1296 kamera će snimiti sve do najsitnijih detalja, te ćeš dobiti realan pregled prostora koji snimaš, dok ćeš sa infracrvenom svijetlom moći snimati u boji u vrlo mračnim uvjetima.

Odlična značajka je i ugrađeni dvostruki mikrofon, pa tako pomoću njega možeš razgovarati sa prijateljima ili kolegama koji se nalaze na drugom kraju prostorije ili kuće. Leća ove pametne kamere može se rotirati i prema unutra kako bi se u potpunosti zaštitila tvoja privatnost.

Xiaomi pametni usisivači

Za nevjerojatno uštedu vremena i relaksaciju dok netko drugi čisti umjesto tebe tu je Xiaomi Mi Mop usisavač. Opremljen 2 u 1 funkcijom brisanja i usisavanja, koji se također mogu izmjenjivati ili koristiti skupa. Novi laserski LSD navigacijski sustav ima nadograđeni algoritam za mapiranje prostora u realnom vremenu i postiže veću brzinu, preciznost i domet skeniranja.

Zahvaljujući inteligentnim i mnogobrojnim senzorima neće pasti niz stepenice, a može prijeći preko prepreka do 2 cm visine.

Unutar aplikacije možeš birati koliko dubinsko čišćenje želiš i koja vrsta poda se čista, a usisavač će obaviti ostatak sa elektronskom pumpom koja dolazi sa tri brzine za doziranje vode i mehanizmom koji sprječava začepljivanje.

Xiaomi Mi antibakterijski ovlaživač zraka

Xiaomi Mi pametni antibakterijski ovlaživač zraka savršeno će se uklopiti u svaki dom, a povezati ga možeš putem Mi Home aplikacije, Google asistenta ili sa Amazon Alexom. Zahvaljujući velikom spremniku od 4,5L jedno punjenje dovoljno mu je za ovlaživanje zraka u trajanju od 12 do 15 sati.

Tvoj prostor će imati optimalnu vlažnost jer raspršuje hladnu izmaglicu u zrak i ima ugrađen senzor vlažnosti i moguće ju je prilagoditi kroz tri razine. Kada se uređaj ispraznio, vrlo ga je jednostavno napuniti, samo podigni gornji dio i ulij vodu u donji dio uređaja. Kada je spojen na tvoj pametni telefon, putem Mi Home aplikacije njime možeš upravljati i na daljinu pa ga uključiti i kada si izvan kuće.

Xiaomi Smart TV P1

Novi Xiaomi Mi TV P1 krasi dizajn bez okvira za ugodno iskustvo gledanja zahvaljujući diskretnom dizajnu bez okna na tri strane. Ova karakteristika donosi veći omjer zaslona i tijela te ćeš biti strogo orijentiran samo na sadržaj. Ovaj Xiaomi televizor ističe se LED zaslonom HD rezolucije, koja donosi realistične slike i boje živopisnog karaktera. Kao takav, idealan je za dnevne prostore, urede i spavaću sobu.

Ovaj TV drži korak sa svim softverskim inovacijama koje moderni televizori nude. Naime, Xiaomi Mi TV P1 opremljen je Android TV ssistemom, s kojim imaš pristup preko 400 hiljada filmova i emisija te ti se nudi opcija preuzimanja preko 7 hiljada aplikacija. Zahvaljujući pristupu Google asistentu jednostavnom glasovnom naredbom „OK GOOGLE“ upravljaj vlastitim televizorom te ostalim pametnim uređajima u kućanstvu.

Korpa
Vaša korpa je trenutno prazna.
Nastavite kupovini