fonTELe.ba Servisni centar

fonTELe.ba servisni centar

KONTAKT BROJ: 061 66 33 11  /  033 440 204

KONTAKT MAIL: SERVIS@FONTELE.BA

ADRESA: Kolodvorska 12, Novo Sarajevo


Iza nas je veliko iskustvo od 2009 godine uz hiljade riješenih kvarova i brojne zadovoljne klijente i kupce, kod nas nema odustajanja od traženja najboljeg mogućeg rješenja za otklanjanje kvara. Imate li problem sa svojim mobitelom, tabletom, skuterom ili drugim uređajem? fonTELe.ba servisni centar je tu za tebe! Nalazimo se u ulici Kolodvorska 12, svoj uređaj također možemo poslati preko brze pošte ako živite izvan Sarajeva. Dijagnostika kvara je besplatna!

Korisnicima mobilnih telefona,tableta i električnih skutera omogućujemo brzu i kvalitetnu uslugu popravka i održavanja. U našem radu poštujemo sve zakonske propise i procedure proizvođača te konstantno ulažemo u transparentan i profesionalni odnos prema svim korisnicima, partnerima i dobavljačima.

Maksimalno štitimo prirodu i okoliš zbrinjavanjem odbačenih dijelova koji nastanu u procesu našeg osnovnog djelovanja. U održavanju misije pomažu nam stalna ulaganja u resurse i praćenje najnovijih svjetskih tehnoloških trendova.

Uz brojna priznanja struke i kupaca te stroge interne provjere, naš servisni centar godinama ostvaruje odlične rezultate i djeluje kao lider u razvoju post prodajnih usluga prema našim kupcima.

Servisiramo brojne brendove od kojih izdvajamo: Samsung, Apple, Ulefone, Nokia, Huawei, Honor, Xiaomi, Segway, oneS, Dell, Lenovo, Hp, Sony.


USLUGE POPRAVKE MOBILNIH TELEFONA

ZAMJENA EKRANA

Ako je ekran tvog mobilnog telefona razbijen ili oštećen, možete ga zamijeniti u fonTELe.ba servisu. Zamjenu vršimo za sve tipove displeja uz garanciju da će novi displej raditi savršeno.

DEKODIRANJE MOBITELA

Dekodiranje mobitela i otključavanje na sve mreže. Ovaj proces se vrši bez gubljenja važnih podataka s uređaja. Dekodiranje vršimo za sve vrste mobilnih telefona, uključujući Apple, Samsung, Xiaomi itd.

ZAMJENA BATERIJE

Baterija tvog uređaja se brzo prazni? Vjerojatno je vrijeme da je zamijenite. Nova baterija će mobitelu produžiti vijek trajanja, i više nećete morati da brinete o njenom trajanju.

REPARACIJA SAMSUNG EKRANA

Reparacija ekrana (zamjena stakla na mobitelu) je proces promjene samog stakla na ekranima koji imaju puknuće, a potpuno su ispravni. To znači da ekrani nemaju crnih mrlja te nemaju problema s touchscreenom i slika je u potpunosti ispravna.

Naš profesionalni servis nudi uslugu reparaciju ekrana za Samsung mobilne telefone.

POPRAVKA KONEKTORA

Ako Vam je oštećen konektor na mobitelu, taj problem možemo riješiti bez problema. Od konektora za punjenje do konektora slušalica.

SERVIS ZVUČNIKA

Često nam se javljaju kupci s problemom gdje ne čuju nekog dobro , ton na telefonu je pojačan na maksimu ali sugovornika jako loše čuju, zvučnik krcka i prekida, sve ovo govori da je potrebna zamjena zvučnika. Da li zvučnik na mobitelu ne radi ili proizvodi čudne zvukove? fonTELe.ba servisni centar brzo vrši popravku ili zamjenu zvučnika na svim vrstama mobilnih uređaja.


SERVIS ELEKTRIČNIH SKUTERA

fonTELe.ba servisni centar vrši popravku svih dijelova električnih skutera po povoljnoj cijeni uključujući gume, baterije, kočnice i sve druge mehanizme.

Ovo su neke od usluga servisa koje nudimo:

  • Zamjena gume na električnom skuteru
  • Servis i zamjena matične ploče
  • Servis i zamjena baterija
  • Servis, podešavanje i zamjena kočnica
  • Servis i promjena preklopnog mehanizma
  • Aktiviranje skutera

SERVIS TABLETA

Popravka i servis tableta je jedna od osnovnih djelatnosti. Naši iskusni serviseri se svakodnevno bave popravkom tableta od popravke ekrana do zamjene baterije, naš tim je tu da ukloni svaki problem na tvom uređaju. Bilo da imate iPad ili tablet drugog brenda, kao što je Samsung, Lenovo i drugi, naš servis Vam može pomoći.


SERVIS LAPTOPA I RAČUNARA

Svakom računaru ili laptopu naš servis posvećuje maksimalnu pažnju. Čišćenje laptopa od prljavštine, promjena termalne paste, reinstalacije operativnog sustava neke su od usluga koje radimo.


SERVIS PAMETNIH SATOVA

Naš servis vrši sljedeće usluge za pametne satove: čišćenje, popravka konektora, povezivanje pametnog sata s drugim uređajima.


SERVIS ROBOT I ŠTAPNIH USISIVAČA

Robotski usisivači su uređaji koji se koriste za čišćenje naših domova. Međutim, faktori kao što su stalna upotreba, pogrešna upotreba i loše održavanje mogu uzrokovati kvar.Vršimo popravku i zamjenu svih dijelova, uključujući baterije, čišćenje, zamjenu senzora kao i problema sa softverom i hardverom.


SERVIS PLAYSTATION

Vršimo uslugu temeljitog čišćenja igračkih konzola od prašine te zamjenu termalne paste. Kada primijetite pojačano grijanje odmah i bez odgađanja potrebno je obaviti temeljito čišćenje sustava hlađenja. Nakon kompletnog servisa Vaša konzola će se manje zagrijavati i bit će stabilnija u radu.