Uslovi korištenja

Na domeni www.fontele.ba određeni su uslovi i pravila prodaje i kupovine proizvoda u online trgovini www.fontele.ba.

Uslovi korištenja napravljeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača u Bosni i Hercegovini i po međunarodnim obićajima online poslovanja.

Korištenjem fontele  online trgovine svaki korisnik treba da pročita uslove korištenja te da iste uslove prihvati. Ukoliko se korisnik iz nekog razloga ne slaže sa uslovima korištenja online trgovine treba da se suzdrži od korištenja istog ili da obavijesti korisničku podršku o mogućim nedostacima ili greškama na br. 061 632 648 ili na e-mail adresu info@fontele.ba

fonTELe.ba online trgovina radi svaki dan u godini od 0-24 h. Pristup online trgovini ima svako lice koje ima pristup internetu i posjeduje internet pretraživač (browser) poput Chrome-a, Internet explorer-a ili Firefox-a. Kupovinu u fontele shop online trgovini može vršiti svako lice koje pročita i prihvati uslove korištenja.

Pristup online trgovini može biti onemogućen privremeno radi ažuriranja podataka, obnavljanja stranice ili nekih drugih tehničkih problema.

Cijene navedene na www.fontele.ba izražene su u BAM valuti sa uračunatim PDV-om i vrijede u trenutku primanja tj. slanja narudžbe. Ponuda artikala na fontele.ba vrijedi do isteka zaliha ili do završetka objave ponude.

Svaki korisnik fontele  online trgovine samovoljno za svoje potrebe i na svoju odgovornost koristi sadržaje dostupne na stranici i samovoljno prihvata uslove korištenja. Zabranjeno je korištenje bilo kakvih zlonamjernih programa ili aplikacija u cilju preuzimanja sadržaja sa stranice, također bilo kakvi hakerski napadi na stranicu fontele.ba su strogo zabranjeni.

Svako nedozvoljeno, nezakonito korištenje i korištenje koje se protivi uslovima korištenja stranice fontele.ba podložno je tužbi.

Fotografije u online trgovini fontele.ba mogu biti ilustrativne prirode i ne moraju odgovarati tačnom izgledu proizvoda. Podaci o proizvodu i opis proizvoda na fontele.ba mogu sadržavati greške i podložni su promjenama i izmjenama. fontele shop će nastojati da pruži što tačnije informacije i što preciznije da opiše dati proizvod kao i da fotografija proizvoda bude odgovarajuća. Korisnik ili kupac na stranici fontele.ba sam ocjenjuje tačnost informacija i vrši kupovinu samovoljno i na svoju odgovornost. fontele.ba neće biti odgovoran za štetu nastalu time što se kupac oslonio na informacije koje su date na stranici fontele.ba

fontele trgovina nastoji dati najbolju moguću uslugu ali ne može garantovati da će usluga odgovarati Vašim potrebama, te da će usluga biti bez grešaka. Ukoliko uočite neku od grešaka molimo da se obratite kontakt centru na br. 061 632 648 ili na e-mail info@fontele.ba.

Na dijelu stranice koji je namjenjen za novosti i oglašavanje, oglašivači su odgovorni za materijale koji budu prikazivani kao i da su usklađeni sa Zakonom. fontele.ba nije odgovoran za nepravilnosti ili greške marketingških materijala oglašivača.

fontele.ba nije odgovoran za bilo kakvu štetu ili oštećenja opreme korisnika nastalu prilikom korištenja stranice fontele.ba. Korisnik je odgovoran za štete ili nepravilnosti nastale bilo kakvom greškom, prekidom konekcije, brisanjem, kašnjenjem u radu, prenosom, računarskim virusom, neovlaštenim pristupom, nemarom ili nekom drugom radnjom.

fontele.ba je privatno vlasništvo i u vlasništvu je firme ALKIBIA d.o.o. Sarajevo, ID 4201648240007. Međusobna komunikacija koja se odvija putem ove stranice mora biti u skladu sa uslovima korištenja.

Korisnici i posjetioci ove stranice ne smiju putem ove stranice objavljivati i prenositi bilo kakve materijale koji ugrožavaju ili na bilo koji način krše prava drugih, materijali koji su nezakoniti, ugrožavajući, uvredljivi, klevetnički, koji ugrožavaju privatnost, koji su vulgarni ili na neki drugi način nepoželjni. Korisnik stranice shop.fontele.ba ne smije koristiti stranicu za oglašavanje u bilo kakve komercijalne ili nekomercijalne svrhe.

Materijali koji se nalaze na fontele.ba su pravo kompanije ALKIBIA d.o.o. Sarajevo i zaštićeni su autorskim pravom, žigom i dizajnom. Svako kopiranje, objavljivanje i distribucija bez prethodnog odobrenja firme ALKIBIA d.o.o. je strogo zabranjeno.

fontele.ba može raskinuti saradnju sa bilo kojim korisnikom u bilo kojem trenutku ukoliko smatra da je ponašanje korisnika neprihvatljivo i nije u skladu sa uslovima korištenja.