Otkrij potpuno novi način usisavanja

Objavljeno:
Otkrij potpuno novi način usisavanja

Xiaomi robotski usisivači su potpuno revolucionarni uređaji koji će te oduševiti na više načina.

Ovaj mali, a praktičan aparat uklanja sve mrvice i prašinu s tvojih podova, kad god ti poželiš.

Podesi ga da radi dok nisi kod kuće kako bi te sve sačekalo uredno i čisto ili ga uključi da očisti podove dok ti obavljaš ostale kućne poslove ili gledaš omiljenu seriju.

Jednostavno upravljanje putem aplikacije, neprimjetan rad i samostalan odlazak na bazu kada je bateriju potrebno napuniti višestruko će ti olakšati održavanje higijene u tvom domu.

Kod pojedinih modela postoji mogućnost upravljanja pomoću nekog od popularnih glasovnih asistenata, kao što su Google Asistent i Amazon Alexa, za dodatan komfor.

Veće površine biće usisane bez problema, a zahvaljujući posebnim četkama robot usisivači su odlični i kada je čišćenje uglova u pitanju.

Posebno praktična strana ovih uređaja je što se zahvaljujući svojim dimenzijama mogu podvući pod namještaj i jednostavno očistiti dijelove koji bi inače mogli da se očiste jedino nakon pomjeranja komada namještaja.

Da ne pominjemo koliko će ti kompaktnost robot usisivača olakšati njegovo skladištenje.

Specijalni senzori omogućavaju ovom uređaju da savršeno pokrije tvoj prostor i da bude zaštićen od padova i sličnih nezgoda.

Kod pojedinih modela možeš napraviti nekoliko programa čišćenja, programirati ih onako kako tebi odgovara i odrediti kojim danima želiš da koristi koji program, za vrhunsku čistoću i lakšu organizaciju.

Robot usisivači mogu imati različite kapacitete, vrste senzora i funkcije, a jedna od glavnih karakteristika ovih uređaja jeste i vrijeme trajanja baterije.

Zavisno od površine koju je potrebno usisati, možeš odabrati model s anatomijom rada koja će osigurati da cijeli prostor bude usisan prije nego što je uređaj potrebno priključiti na baterije.


Također, opremljeni su i filterima koji sprečavaju vraćanje čestica prašine u vazduh. Neke filtere je moguće oprati i ponovo upotrebiti, za bolju održivost i praktičnost.

Istraži sjajan izbor robot usisivača, cijene i karakteristike koje će ti omogućiti da bolje organizuješ svoje obaveze, odaberi najbolji model za svoj dom i prepusti održavanje higijene podova ovim fantastičnim uređajima.

Izdvajamo