Postani šampion - EAFC 25 u ponudi fonTELe.ba

Objavljeno:
Postani šampion - EAFC 25 u ponudi fonTELe.ba

EAFC 25, planetarno popularna simulacija najvažnije sporedne stvari na svijetu, stigla je u fonTELe.ba. 

Neka tvoj tim igra kao najbolji na svijetu uz FC IQ. Revizija taktičkih temelja u igri donosi veću stratešku kontrolu i realističnije kolektivno kretanje na razini tima, dok novi model umjetne inteligencije, koji pokreću podaci iz stvarnog svijeta, utječe na taktiku igrača kroz potpuno nove značajke Player Roles.

Novi dodaci za Manager Career i Player Career omogućuju ti da proživiš najveće priče iz igre u stvarnom svijetu uz Live Start Points**; ponovno ispiši priče o prošlim IKONAMA s današnjim timovima u načinu Player Career i po prvi put uživaj u autentičnom doživljaju načina Women’s Career, preuzimajući kontrolu nad klubom ili igračicom iz prvih pet ženskih liga.

EA SPORTS FC™ 25, najvažnije značajke

EA Sports FC 25, slika koja promovira način igre 5v5 Rush s timom od 5 igrača superzvijezda

Okupi ekipu uz 5v5 Rush

Okupi ekipu uz 5v5 Rush, novi način igranja s prijateljima za Football Ultimate Team™, Clubs i Kick-Off koje igraš s manjim brojem igrača. U igri Football Ultimate Team Rush izgradi svoju ekipu iz snova od pet igrača s do tri prijatelja, od kojih svaki kontrolira svoju omiljenu karticu igrača, ili pokori svijet sa suigračima kojima najviše vjeruješ u načinu Clubs Rush.

EA Sports FC 25, snimka zaslona koja prikazuje Trenta Alexander-Arnolda kako igra za Liverpool

Igraj kao najbolji

Revizija taktičkih temelja u igri donosi veću stratešku kontrolu i realističnije kolektivno kretanje na razini tima, dok novi model umjetne inteligencije, koji pokreću podaci iz stvarnog svijeta, utječe na taktiku igrača kroz potpuno nove značajke Player Roles, zbog čega će cijeli tim razmišljati i kretati se kao profesionalci iz stvarnog svijeta.

EA Sports FC 25, snimka zaslona koja prikazuje Judea Bellinghama kako slavi sa suigračima iz Real Madrida Viníciusom Júniorom i Kylianom Mbappéom

Natječi se na nove načine

Novi dodaci za Manager Career i Player Career omogućuju ti da proživiš najveće priče iz igre u stvarnom svijetu uz Live Start Points; ponovno ispiši priče o prošlim IKONAMA s današnjim timovima u načinu Player Career i po prvi put uživaj u autentičnom doživljaju načina Women’s Career, preuzimajući kontrolu nad klubom ili igračicom iz prvih pet ženskih liga.

EA Sports FC 25, snimka zaslona koja prikazuje Lauren James kako igra za Liverpool

Nenadmašna autentičnost

EA SPORTS FC™ 25 ima najbolje igrače iz najvećih klubova i natjecanja širom svijeta, s podacima o utakmicama iz najboljih svjetskih liga koji pokazuju kako se 19 000+ igrača iz 700+ autentičnih klubova kreće, igra i pobjeđuje u svakoj utakmici.

Izdvajamo