fonTELe.ba - ovlašteni Apple Authorized Reseller.

Objavljeno:
fonTELe.ba - ovlašteni Apple Authorized Reseller.

Kao ovlašteni Apple prodavač, fonTELe.ba će od sada nuditi još širi asortiman Apple proizvoda, osiguravajući našim kupcima pristup kompletnom paketu uređaja i dodataka koje poznaju i kojima vjeruju.

Ponosni smo na pružanje izuzetne korisničke usluge i njegovanje dugotrajnih odnosa s našim klijentima. Postajući ovlašteni Appleov prodavač, dodatno unapređujemo svoju sposobnost da zadovoljimo različite potrebe naših kupaca i omogućimo im neusporediv pristup svjetski poznatom Appleovom ekosistemu.

Pozivamo sve fanove Applea proizvoda da posjete fonTELe.ba trgovine u Sarajevu i Cazinu kako bi izbliza iskusili magiju koju pružaju Apple proizvodi. Usluga i iskustvo kupovanja koje ćete doživjeti vrijedni su kvalitete i inovacije koje karakteriziraju Apple proizvode.

Željeli bismo izraziti našu iskrenu zahvalnost našim vjernim kupcima, čija su podrška i povjerenje bili ključni u našem putu prema ovom postignuću. Posjeta jednoj od fonTELe.ba trgovina će posjetitelju pružiti jedinstveno iskustvo u ugodnom okruženju, gdje mogu:

- Dobiti najnovije informacije o Apple-ovim proizvodima od strane stručnog osoblja

- Testirati Apple proizvode na djelu, isprobati ih i odabrati onaj koji najbolje odgovara njihovim potrebama.

- Pronaći širok izbor proizvoda dostupnih odmah.

- Dobiti savjet od fonTELe.ba prodavača, kao i prijedloge i ideje koje će im pomoći da postanu još kreativniji i produktivniji.

Kao autorizirani Apple prodavač fonTELe.ba nudi Apple uređaje s premium originalnom garancijom. Apple uređaji su dostupni u svim fonTELe.ba trgovinama. Kako biste pronašli svoj sljedeći Apple uređaj, posjetite najbližu fonTELe.ba trgovinu.

Izdvajamo

OBRATI PAŽNJU
APPLE mobitel iPhone 13 128GB Crveni

APPLE mobitel iPhone 13 128GB Crveni

1.359,00 KM Cijena

Povezano