fonTELe.ba ovlašteni servis Hisense klima

Objavljeno:
fonTELe.ba ovlašteni servis Hisense klima

fonTELe.ba s ponosom najavljuje svoje strateško savezništvo s Hisenseom, globalno poznatim brendom koji je sinonim za inovacije i kvalitetu.
Osim sto smo ovlašteni partner za prodaju Hisense uređaja, svoju saradnju proširili smo i na montažu i servisiranje Hisense klima uređaja.


Brend fonTELe.ba posvećen je poboljšanju života svojih kupaca kroz vrhunsku tehnologiju. Specijaliziran za široku paletu raznih tehničkih proizvoda, fonTELe.ba je nedavno proširio partnerstvo s brendom Hisense.
Ova saradnja nadilazi puki poslovni dogovor – to je predanost podizanju standarda udobnosti za domove i poslovne prostore širom Bosne i Hercegovine.


Hisense je ime koje odjekuje pouzdanošću i naprednom tehnologijom. Poznati po svojim energetski učinkovitim i snažnim klimatizacijskim jedinicama, proizvodi Hisense dizajnirani su za pružanje optimalnih performansi hlađenja i grijanja, zadržavajući fokus na održivost okoliša.
Bilo da je vrući ljetni dan ili hladna zimska noć, fonTELe.ba osigurava da Vaš životni prostor bude opremljen pouzdanim i učinkovitim rješenjima za hlađenje.


Saradnja Fontele.ba sa Hisenseom predstavlja značajnu prekretnicu na putu kompanije da našim kupcima osigura najbolju uslugu. Kao ovlašteni montažer i serviser za Hisense klima uređaje , fonTELe.ba je posvećen da vaše životne prostore učini udobnijim i ugodnijim.

Izdvajamo

Povezano