Galaxy AI je stigao

Objavljeno:
Galaxy AI je stigao

Galaxy AI je stigao
Stigla je sljedeća velika stvar. Galaxy AI — napravljen da bude vama na usluzi, da oslobodi vašu kreativnost, poveća vašu produktivnost i otključa svijet novih mogućnosti. U vašim bi rukama trebao biti ljudskiji, pouzdaniji, smisleniji, osobniji, korisniji i sigurniji na svim uređajima. Novi svijet se otvara uz Galaxy AI.

Zaokružite. Pretražite. Pronađite.
Stigao je novi način pretraživanja - Zaokruži za pretraživanje uz Google. Bilo da se radi o slici koju pronađete ili snimite, uzmite S Pen ili zaokružite prstom. Momentalni rezultati su ti za vas na dohvat ruke.

Odmah prevedite svoje pozive
Jednostavno razgovarajte preko telefona i Live Translate će prevesti — pomažući vam da razbijete jezične barijere. To je kao da imate prevodioca uz sebe.

Učinite svaki snimak savršenim uz AI
Napravite svoju fotografiju po želji uz Photo Assist. Premještajte predmete, zumirajte, ponovno kadrirajte i korigujte svoje fotografije uz pomoć umjetne inteligencije (AI).

Vaši razgovori koji se sada prevode u pokretu
Trebate prevodioca dok ste vani? S lakoćom prevodite razgovore u stvarnom vremenu na svom telefonu. Samo ga podignite i pustite Galaxy AI da prevodi. Sada vas jezične barijere ne mogu spriječiti.

Neka razgovor lako teče uz Galaxy Buds
Prevođenje ličnih razgovora u stvarnom vremenu sada je lako ako koristite aplikaciju Interpreter na vašem Galaxy pametnom telefonu. Uz Galaxy Buds, bez upotrebe ruku možete govoriti šta mislite i dopustiti da vam govor tijela pomogne da se izrazite. Nema potrebe da telefon razmjenjujete naprijed-nazad. Sada se razumijemo!