Poklon koji ostavlja trag: PlayStation igre za svakog ljubitelja igara

Objavljeno:
Poklon koji ostavlja trag: PlayStation igre za svakog ljubitelja igara

U potrazi ste za savršenim poklonom za rođendan, blagdane ili jednostavno želite iznenaditi nekog posebnog? Ne tražite dalje od PlayStation igara! Bez obzira na dob, interese ili nivo iskustva u igranju, PlayStation nudi bogatu kolekciju igara koja će oduševiti svakog.

Za avanturiste:

Red Dead Redemption

Red Dead Redemption 2 je epska pustolovka smeštena u nemilosrdnoj unutrašnjosti Amerike na zoru modernog doba, od tvoraca Grand Theft Auto V i Red Dead Redemption.

Red Dead Redemption 2 Modder Releases 4K/60 FPS PS4 Pro Patches

Zabava za cijelu ekipu:

EASPORTS FC 24 PS4 i PS5 

EA SPORTS FC™ 24 označava početak budućnosti nogometa. Osjećat ćeš se bliže igri u najrealističnijem nogometnom iskustvu dosad, izgrađenom na inovativnosti i autentičnosti, te s najboljim igračima iz najvećih klubova, liga i natjecanja diljem svijeta.
Iskusi nevjerojatnu realističnost u svakoj utakmici zahvaljujući trima vrhunskim tehnologijama: HyperMotionV, PlayStyles koji je optimiziran pomoću tehnologije Opta i i poboljšani Frostbite™ Engine.

Non-stop zabava:

GTA 5 

Uživaj u velikim hitovima Grand Theft Auto V i GTA Online – sada nadograđenima za PlayStation 5 s nevjerojatnom grafikom, bržim učitavanjem, adaptivnim okidačima, dodirnim povratnim informacijama, zvukom Tempest 3D i drugim, a tu je i ekskluzivni sadržaj za igrače verzije GTA Online.

Grand Theft Auto V Review (PS5): Milking Done Right - autoevolution

Izdvajamo