Šifra: R35283

DJI dron Mini 3 Pro RC kontroler Sivi


1.999,00 KM
MPC 2.390,00 KM
Cijena za gotovinu, pouzećem ili kartice jednokratno
132,00 KM / mj. Mjesečno na rate za kartice ili robnim kreditom. Kupovina na rate!

Brza kupovina
Garancija za ovaj proizvod je 24 mjeseca

Ostvarili ste pravo na besplatnu dostavu

Provjerite dostupnost proizvoda u fonTELe.ba poslovnicama

Nudimo opciju povrata proizvoda unutar 15 dana

DJI Mini 3 Pro 

Letite duže i sigurnije uz ultra-prenosivi Mini 3 Pro iz DJI-ja. Jedno od najvećih poboljšanja u odnosu na Mini 2 je uključivanje sistema za izbjegavanje prepreka u tri smjera, koji može izbjeći nesreće automatskim otkrivanjem i izbjegavanjem prepreka na putu leta. Mini 3 Pro takođe pruža nadogradnju vizuelnog kvaliteta, dodajući mogućnost snimanja od 60 fps pri 4K, usporenog snimanja od 120 fps pri 1080p i izuzetno visoke rezolucije od 48 MP neobrađenih fotografija. Čak je i vrijeme leta poboljšano do 34 minute, ili čak i duže s opcionom Plus baterijom. Dodajte sklopivi dizajn i mnoštvo načina praćenja i snimanja, i imate dron koji lako putuje i može prihvatiti i improvizirane lične ili profesionalne snimke iz zraka.

Izbjegavanje prepreka

Ostanak sigurniji na nebu sada je lakši uz Mini 3 Pro, zahvaljujući trosmjernom senzorskom sistemu za izbjegavanje prepreka i korištenju tehnologije APAS 4.0 (Napredni sistemi za pomoć pilotu). Senzori dvostrukog vida naprijed, nazad i dolje rade s APAS 4.0 kako bi automatski otkrili i izbjegli prepreke na putu leta drona.

Profesionalno snimanje iz zraka

Integrirana kamera Mini 3 Pro ima senzor od 1/1,3" s podrškom za HDR, dvostruki izvorni ISO, otvor blende f/1,7 i velike piksele od 2,4 μm. Otvor blende i veličina piksela omogućavaju značajnoj količini svjetlosti da uđe u senzor , koji smanjuje šum kako bi podigao kvalitet slike i videa u uslovima slabog osvjetljenja, uz pružanje zadivljujućih rezultata u optimalnim uvjetima osvjetljenja. Optika je sposobna snimati video do briljantnih i glatkih 4K60 i velikih, detaljnih neobrađenih fotografija pri gore do 48MP. S ciljem profesionalnog kreiranja sadržaja, kamera također može snimati usporeno pri 120 fps pri Full HD 1080p rezoluciji i nudi način rada D-Cinelike Color, koji vam daje više informacija o boji koje vam mogu pomoći da napravite nakon leta fleksibilnije uređivanje.

Pravo vertikalno snimanje

Kamera je smeštena u kardanu koji ima svoje karakteristike koje omogućavaju dinamičniji snimak. Široki raspon rotacije kardana podržava snimanje pod niskim uglom, ali se također može rotirati za pravo vertikalno snimanje. Ova funkcija prilagođena društvenim medijima omogućava da se kardan rotira za 90° za prebacivanje između pejzažne i portretne orijentacije.

Povećano vrijeme leta

Uz nadogradnju na kapacitet uključene baterije Intelligent Flight Battery, u kombinaciji s većim propelerima i aerodinamičnim nagibom tijela, Mini 3 Pro može letjeti do 34 minuta. Sa izdavanjem opcione Intelligent Flight Battery Plus, piloti koji se odluče opremiti Mini 3 Pro ovom baterijom mogu znatno premašiti to trajanje sa vremenom leta do 47 minuta.

Tehničke karakteristike

Brend DJI
Rezolucija fotografije 48 MP
Rezolucija videa 4K: 3840×2160@24/25/30/48/50/60fps 2.7K: 2720×1530@24/25/30/48/50/60fps FHD: 1920×1080@24/25/30/48/50/60fps Slow Motion: 1920×1080@120fps
Vrijeme leta Do 34 minute
Udaljenost leta Do 18 kilometara
Dodaci u setu Dron, DJI RC kontroler, baterija, set propelera
Dodatne karakteristike Izbjegavanje prepreka, automatski povratak na mjesto početka leta, kontroler za direktni pregled videa

Imate pitanje u vezi s proizvodom? Molimo Vas ne ustručavajte se. Kontaktirajte nas preko kontakt forme ispod:

Plaćanje na internetskoj trgovini fontele.ba vrši se u konvertibilnim markama (KM/BAM). Cijene su maloprodajne, izražene u konvertibilnim markama s pripadajućim PDV-om. Na redovne maloprodajne cijene odobravamo popuste za gotovinsko, virmansko i jednokratno kartično plaćanje dok se za kartično plaćanje na rate plaćate maloprodajnu cijenu proizvoda bez popusta.

Prodavatelj je ovlašten mijenjati cijene bez prethodne obavijesti kao što je ovlašten bez prethodne obavijesti mijenjati cijene isključivo za internet trgovinu. Također, Prodavatelj je ovlašten bez prethodne obavijesti u svakom trenutku odrediti popust, dnevne ili sedmične akcije, akcije za pojedini proizvod, grupu proizvoda i/ili za sve proizvode.

Cijena svakog proizvoda određena je za svaki proizvod pojedinačno. Proces upisivanja cijene na stranicu visoko je kontrolirani proces no unos cijena zahtjeva ljudski faktor te podrazumijeva mogućnost nastanka greške. Sve navedene cijene vrijede za kupovinu online, neovisno o eventualnoj cijeni za isti proizvod u trgovini.

Online plaćanje

fonTELe.ba internet trgovina vam nudi mogućnost sigurnog online plaćanja na sljedeće načine:

 • Pouzećem pošiljke
 • debitnim platnih kartica svih banaka
 • kreditnih i shopping platnim kartica UniCredit banke
 • virmansko plaćanje (popunite zahtjev za predračun firme)
 • putem Online kredita preko Mikrofina (popunite zahtjev za kredit).

Plaćanje u trgovinama

U prodajnim objektima kompanije fonTELe.ba možete koristiti više načina gotovinskog i bezgotovinskog plaćanja, koje možete i kombinirati. Na raspolaganju su vam:

 • gotovinom
 • debitnim platnih kartica svih banaka
 • kreditnih i shopping platnim kartica ( UniCredit, Raiffeisen , Intesa Sanpaolo, American Express, Diners Club)
 • virmansko plaćanje
 • kupovina na rata za penzionere federalnog PIO/MIO zavoda
 • sindikalni krediti
 • kreditnom linijom BBI banke
 • mikrokreditnim fondacija MIKROFIN I EKI
 • vaučerima
 • lova.ba aplikacijom
Kontaktiraj našu podršku: 061 104 006

Kontaktiraj našu podršku:

Naruči telefonski i reci šifru: R35283

DJI dron Mini 3 Pro RC kontroler Sivi

Naruči telefonski i reci šifru: R35283

Povrati i reklamacije

Brend fonTELe.ba maksimalno je posvećen kupcima i njihovom zadovoljstvu. Zato činimo sve što je u našoj moći da iskustvo kupovine u fonTELe.ba učinimo što prijatnijim. Želimo da kupljeni uređaji do kupca stignu bez oštećenja bilo koje vrste i da ih dugo koristite.

Kako bi to bilo moguće, transport uređaja do našeg skladišta, kao i njihovo skladištenje, obavlja se isključivo u skladu s preporukama i propisima proizvođača.

U fonTELe.ba briga o kupcima nastavlja i nakon kupovine, kroz našu Službu za brigu o potrošačima. Služba za brigu o potrošačima je na raspolaganju svim kupcima koji iskuse bilo kakav problem u radu kupljenog uređaja ili žele da ulože reklamaciju bilo koje vrste.

Reklamacija i povrat robe su mogući ako:

 • Prilikom prijema pošiljke - ako je pošiljka iz nekog razloga otvorena ili fizički oštećena, kupac treba odbiti prijem pošiljke.
 • Prije prvog puštanja u rad kupac je dužan da pročita korisničko uputstvo.
 • Prilikom prvog puštanja u rad - ako je uređaj neispravan obavijestiti ovlašteni servis naznačen u garantnom listu.
 • Ako proizvod ne odgovara karakteristikama, količini, boji ili oblikom onoga koji ste naručili – obavijestiti prodavca.
 • Ako proizvod ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo tijekom transporta - obavijestiti prodavca.
 • Reklamacije u garantnom roku - ovlašteni servis uređaja ili davalac garancije je dužan popravak obaviti u roku od 45 dana od prijema uređaja, a u suprotnom je dužan uređaj zamijeniti drugim, ekvivalentnim i besprijekornim uređajem.
 • Primili ste uređaj koji niste naručili? Iskreno vam se ispričavamo zbog nastale situacije. Potrebno je napraviti prijavu na e-mail adresu info@fontele.ba.

Za svaki kupljeni proizvod moguće je izvršiti povrat ako proizvod nije korišten. Proizvod je moguće vratiti u roku 15 dana ako kupac posjeduje račun, odgovarajući garantni list i originalno spakovan proizvod (za robu sa garancijom).

fonTELe.ba prima samo originalno zapakiran proizvod i to bez bilo kakvih fizičkih oštećenja ili kvarova nastalih od strane kupca.

Za povrat proizvoda kao i sva dodatna pitanja možete kontaktirati na mail info@fonTELe.ba.

Napomena:
U slučaju povrata robe kupac snosi troškove transporta.

Znamo da iskustvo dobre kupovine ne čine samo širok asortiman i odlični uvjeti i načini plaćanja, već da vam je podjednako važno da kupljeni proizvodi brzo i sigurno stignu do odredišne adrese. Proizvodi kupljeni kod nas na Vašu adresu stižu brzo i sigurno. Garantiramo isporuku za svaki proizvod za koji je prethodno potvrđen datum isporuke. Naša posvećena ekipa logistike radi naporno kako bi omogućili da svaka pošiljka bude sigurna i da stigne u željenom roku. Unaprijedili smo naše procese isporuke kako bismo Vam pružili najbolje iskustvo. Efikasno pratimo put svakog proizvoda od našeg skladišta do Vaših vrata. Sve pojedinosti o načinima isporuke pročitajte u nastavku.

Isporuka robe u saradnji sa brzom poštom

 • Za uređaje čija masa po jedinici ne prelazi 20 kg a čija je vrijednost viša od 200 KM - usluga dostave je besplatna i vrši se do ulaza u dvorište ili zgradu.
 • Proizvode dostavljamo na području cijele Bosne i Hercegovine brzom poštom Express One.
 • Besplatna dostava ne obuhvata proizvode iz asortimana bijele tehnike, klima uređaja, televizora dijagonale ekrana 50 inča i većih, uređaja čija masa prelazi 20 kg.

fonTELe.ba premium dostava (dostupna samo za Sarajevo)

Korisnicima ove usluge garantiramo isporuku uređaja bez oštećenja putem naših vlastitih vozila. Uređaj iz našeg centralnog skladišta stiže direktno do kupca, u originalnoj proizvođačkoj ambalaži. Drugim riječima, prema vašim paketima ćemo se ophoditi s najvećom pažnjom, čime se mogućnost fizičkog oštećenja u toku transporta svodi na minimum.

Što spada u uslugu:

 • Unos uređaja u kuću ili stan u prvu prostoriju (ako uređaj nije “izvangabaritni”)
 • Raspakiranje i provjera fizičkog stanja uređaja
 • Unos uređaja u kuću ili stan moguće je izvršiti ako postoje minimalni uvjeti da se uređaji sigurno unesu (dovoljna širina hodnika, stepeništa, ulaznih vrata i ostalih prolaza na putanji. Potrebno je da je stepenište osigurano ogradom, a prilaz do objekta gdje se isporučuje roba nesmetan)
 • “Izvangabaritne” uređaje isporučujemo samo do ulaza u zgradu ili dvorište
 • Ova usluga ne podrazumijeva montažu uređaja na električne, vodovodne instalacije, kao i samu deblokadu uređaja
 • U ovu uslugu ne spada iznošenje starih uređaja, kao i ambalaže s raspakiranih uređaja iz stana, kuće ili dvorišta

Pošiljku plaćate kuriru prilikom dostave.

Pravno ste lice? Pošaljite zahtjev za predračun putem kontaktnog obrasca ispod. Naš stručnim tim će Vam poslati ponudu u nakraćem roku.

Ukoliko preferirate telefonski kontakt, slobodno nas nazovite na broj 061 632 648.

Često kupljeno zajedno

Slični proizvodi